Het contract met professionele sporters en hun team
De A-wedstrijd met Japan is slechts 10 jaar geleden sinds de wedstrijd (0-3 verliezen) in augustus 2011 in Poro, Japan. Na 2011, alleen al in het EAFF E-1 Championship (oude alias Dongasian Cup), heeft Korea twee overwinningen en één gelijkspel verloren.Korea heeft de overhand met 79 overwinningen, 42 overwinningen, 23 gelijkspel en 14 verliezen, en […]

De A-wedstrijd met Japan is slechts 10 jaar geleden sinds de wedstrijd (0-3 verliezen) in augustus 2011 in Poro, Japan. Na 2011, alleen al in het EAFF E-1 Championship (oude alias Dongasian Cup), heeft Korea twee overwinningen en één gelijkspel verloren.
Korea heeft de overhand met 79 overwinningen, 42 overwinningen, 23 gelijkspel en 14 verliezen, en zelfs als we alleen de wedstrijd in Japan berekenen, zullen we de overhand krijgen met 30 overwinningen, 16 overwinningen en 8 gelijkspel en 6 verliezen.
Het Nissan Stadium in Yokohama is de locatie van de finale van de Wereldbeker 2002 tussen Korea en Japan, waar twee keer eerder een Japans evenement plaatsvond. In de Dynesty Cup van maart 1998 verloor hij 1-2 van Japan en 0-0 van de Dongasian Cup van december 2003.
"Het is het moment waarop het team zijn prestaties moet controleren, voorafgaand aan de laatste kwalificatie voor de Wereldbeker, die begint in de vierde en tweede helft van de Aziatische kwalificatiewedstrijd van 2022 Qatar World Cup, die in juni wordt gehouden," zei Jeon Han-jin, secretaris-generaal van de KFA. "Er zijn problemen met Corona19, maar gezien de toekomstige kwalificaties voor het WK, besloot ik om de waardevolle A-matchperiode actief 스포츠중계 te gebruiken," zei hij.
"De buitenlandse clubs waar de spelers van de groep zijn, zijn al in gesprek met de secretaris-generaal," zei de voormalige secretaris-generaal. Na terugkeer, de eerste zeven dagen van de quarantaine van het cohort in Paju, en de resterende zeven dagen van de dag, werden de Krigers teruggestuurd naar hun team om overleg met de regering te sluiten om hun wedstrijden te laten spelen. "Ik ben van plan om medewerking aan de K-League-afdeling te vragen."
Verweerder (de verweerder) heeft op 21 januari 2015 een contract ondertekend voor professionele voetbalspelers, waarbij de contractperiode van 1 januari van hetzelfde jaar tot 31 december 2017 wordt vastgesteld als een jaarlijkse onderhandelingen. De verdachte heeft medio oktober 2016 aangekondigd dat hij de eisers als buiten-power-spelers voor 2017 zal classificeren en hen kan aanmoedigen om over te stappen naar andere voetbalteams en zich te verzetten tegen de oefening van de winterbatterij.
Maar toen de eisers niet in staat waren om over te stappen naar een ander voetbalteam, betaalde de verdachte niet alleen hun salarissen voor de eisers vanaf 1 januari 2017, maar pas vóór april 2017, toen de periode van die datum verstreek, de in de zaak gesloten salarisovereenkomsten helemaal niet waren.
Ondertussen bood de verdachte een overeenkomst aan met een schikking van 20 miljoen gewonnen, wat overeenkomt met het minimumpensioen van de voetbalbond van de Korea Football Federation, rond 23 februari 2017, maar toen de eisers niet reageerden, eiste de verdachte de eisers om de jaarlijkse loonovereenkomst voor 2017 te ondertekenen en terug te keren naar de training, op voorwaarde dat de contracten op 11 en 24 april worden gehandhaafd. Dat deed ik.
Het is logisch dat de sportovereenkomsten een soortgelijk aspect hebben van een arbeidsovereenkomst in termen van het aanbieden van fysieke activiteiten aan een team, en dat het team een ​​beschermende verplichting heeft om spelers te beschermen, omdat het collectieve leven, zoals een training voor de vereniging, wordt uitgesloten.
De verweerder wordt erkend als een aanduiding van de uitvoerende absurde artsen tegen de eisers door niet gedurende een aanzienlijke periode aan de eisers te betalen, of door niet deel te nemen aan basistraining voor fitness en tactische vaardigheden. Bovendien zou de verdachte de eisers in dezelfde periode zonder speciale ejaculatie uitsluiten, waardoor ze hun persoonlijkheidsbehoeften, antidiscriminatieverplichtingen en goddelijke plichten om bescherming te bieden, en daarom is het tijd voor 2017. 3.31. De lente is redelijk dat de zaak is gesloten rond de tijd van 31.
Bovendien zal de schadevergoeding die de verdachte verschuldigd is aan de eiser een vergoeding zijn voor de periode 2017, toen de eiser uiteindelijk werd ontvangen. De betaling die de schadevergoeding voor 2017 zou moeten betalen, is het voorjaar dat de betaling van de schadevergoeding in 2016, het jaar daarvoor, is een loon dat de betaling van de schadevergoeding is, tenzij er een loonovereenkomst is gesloten tussen de eiser en de verdachte.
Het contract van de professionele sportspelers is een bepaald tijdsbestek voor de teams die bij de competitie zijn aangesloten, en deelt de leiding van de teams om hun eigen vaardigheden als sportspeler te bieden, en de teams bieden contractuele beloningen in ruil voor de activiteiten van deze spelers. Het contract voor professionele sporters heeft een karakter van een arbeidscontract omdat een professionele sporter als een typisch arbeidscontract zijn werk aanbiedt en het team zich verzwakt om een ​​loon te betalen, of als een contract om te trainen en te spelen voor de voorbereiding van de speeltijd als een professionele sporter, in tegenstelling tot een arbeidsovereenkomst die zijn eigen arbeidskrachten omvat, en een team dat een gebruiker is, Het is ook een mandatencontract omdat het zijn speelwerk uitvoert op basis van de discretie van de professionele sportspelers zonder de leiding of de manager.
Het standpunt van de rechtbank over de aard van de pro-sports-spelerovereenkomst is niet duidelijk, maar het districtsrecht van Seoul in 1985. 4. 3.In de uitspraak van de uitspraak van 1302, "De spelers van het voetbalteam van Daewoo Royals, een professionele voetbalteam van de eiser, zullen van april tot november in de reguliere competitie spelen en in de volgende periode een fysieke training volgen voor wedstrijden zoals training overzee of training voor allochtone training, en een volledige contractspecificatie van individuele spelers. De levering van de betaling van de uitkeringen is afhankelijk van de prestaties van de prestatie, en de juridische aard van de "substantiële pro-voetballer-all-time-overeenkomst" is niet alleen een arbeidsovereenkomst, maar een "niet-trainingscontract dat is gebaseerd op een output- en speelprestatie die alleen als voetballer wordt getraind om zich voor te bereiden op de prestatie

답글 남기기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다