Je kunt de zorg krijgen.
Hallo, heren, maandag is in een seconde voorbij en dinsdag is hier. Het was een koude dag van gisteravond tot vanmorgen, hoewel het van het weekend tot gisteren warm weer was, en het voelde alsof de lucht ons bevroor en smeltte, zoals in een nieuwsbericht. Ik denk niet dat ik een massage heb gehad als […]

Hallo, heren, maandag is in een seconde voorbij en dinsdag is hier. Het was een koude dag van gisteravond tot vanmorgen, hoewel het van het weekend tot gisteren warm weer was, en het voelde alsof de lucht ons bevroor en smeltte, zoals in een nieuwsbericht. Ik denk niet dat ik een massage heb gehad als ik zo woest ben, dus ik zal je vandaag een tijd geven om me te introduceren in de Namyang-sympathieke massagewinkel waar ik vaak naar toe ging.

De eerste massagewinkel die ik wil voorstellen, is de Uswedish in Pyeongnae-dong, Namyang, waar het een terrafi-winkel is die zich bezighoudt met emotionele Swedish-massages en aromamassages. Het is gelegen in de buurt van Olive Young in Pyeongna-dong, dus het is niet moeilijk om te bezoeken. Het is een goede winkel voor een zeer zorgvuldige en comfortabele tijd, omdat er een parkeerfaciliteit is, die u zonder ongemak kunt beheren en bestaat uit alle Koreaanse massagebeheersteams.

Het programma is voorbereid op een Eu-Aroma Swedish Course en een paar cursussen. De A-kos is in 60 minuten 80.000 gewonnen, de B-kos is 100.000 gewonnen in 90 minuten en de parenkoers is 190.000 gewonnen in 90 minuten. De verkooptijd is van 11.30 uur tot 2.00 uur. Omdat ze 365 dagen vrij zijn, lijkt het goed om een ​​마사지 weekend of een vakantie te gebruiken om te bezoeken.

De tweede massagewinkel die ik wil voorstellen, is Moonswedish, gelegen in Dasan-dong, Namyang, en dit is een terrafi-winkel die bekend staat om zijn professionele emotioneel emotioneel swedish-massage. Het is ook samengesteld uit Koreaanse massagebeheersteams, dus je kunt de zorg van Gority krijgen. Er zijn parkeerfaciliteiten in het gebouw, dus je hoeft je geen zorgen te maken over parkeren als je je auto gebruikt om te bezoeken.

De cursus is verdeeld in twee soorten A-kozen en B-kozen, die 80.000 won per 60 minuten en 110.000 won per 90 minuten, wat een redelijk lage prijs is. De verkooptijd is van 11:00 uur tot 2:00 uur 's ochtends op de rij, en omdat het werkt als reserveringssysteem, moet je een afspraak maken en een bezoek brengen aan de telefoon voor het bezoek.

De laatste massagewinkel die ik je wil voorstellen, is Romiterapi in Dasan-dong, Namyang. Dit is een multiple winkel die alle verschillende massages uitvoert, waaronder Swedish Massage, Ty Massage en Aroma Massage. Dit is niet alleen een Koreaanse massagemanager, maar ook een Thaise massagemanager, dus je kunt worden beheerd door een keuze naar smaak. Er is een parkeerplaats voor u, dus u kunt zelfgebruik gebruiken om uw zorg zonder ongemak te krijgen.

Het programma bestaat uit een swedish-cursus, een tai-cursus, een aromacursus, een lotioncursus, een VIP-management, een speciale cursus, een vierhands swedish, een vierhands-tay, een aroma en een crèmecursus, dus ik raad je aan om je te laten zien wat je wilt doen op de juiste manier en je manager.Omdat de verkooptijd 24 uur per jaar vrij is, hebben we de voordelen die je kunt krijgen wanneer je maar wilt.

답글 남기기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다